Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Káposztafasírt recept

Káposztafasírt recept

Elkészítési idő 45 perc

A Káposztafasírt hozzávalói:
1 kisebb fej fehérkáposzta
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
2 tojás
4 ek liszt
só, bors, pirosparika, fokhagymapor
olaj


A Káposztafasírt elkészítési módja:
A káposztát feldarabolom kb 2x2 cm-es kockára, majd az egészet egy edénybe teszem, felöntöm vízzel, sózom és forrás után kb 20 percet főzöm. Ezidő alatt a hagymát apróra vágom, és olívaolajon fonnyasztom, majd az előzőleg lereszelt sárgarépát ráteszem a hagymára és együtt puhára dinsztelem. A megfőtt káposztát egy szűrőbe téve alaposan lecsepegtetem, majd egy edénybe téve hozzáadom a hagymás répát, a tojásokat, a lisztet, a fűszereket ízlés szerint és alaposan elkeverem. Olajat hevítek egy serpenyőben és kisebb halmokat formázva pirosra sütöm a fasírtokat.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A káposztafasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook